Kağıthane,Beşiktaş,Şişli ve Eyüp ilçeleriyle komşudur.İlçede dere ve vadiler bulunmaktadır.Derelerin bulunduğu yerlerde yerleşik düzen kurulmuştur.Mahalle yapısını koruyan nadir ilçelerdendir.Ayrıca doğu kısmında lüks yapılar bulunmaktadır.Eski ve yeni yapılarıyla Kağıthane son yıllarda gelişen ilçelerdendir.
Tahta kurusu ilaçlama şirketleri kağıthane, böcek ilaçlamaya ihtiyaç duyulduğunda ,profosyonel firmala aranmalıdır.Dikkatli ve eğitimli servis elemanlarının yapacağı tahtakurusu ilaçlaması ile böcek şikayetiniz bitecektir.İlaçlamalarımızın büyük kısmı kokusuzdur.Nadiren hafif kokulu uygulamalar gerçekleştirmekteyiz.Tahtakurusu ilaçlamasında 2 saat ilaçlanan mekandan çıkmanız yeterlidir.
Tahta kurusu ilaçlama şirketleri kağıthane,ilçenin tüm mahallelerindeki ev,ofis ve fabrikalar için ilaçlama hizmeti istenildiğinde,bize ulaşabilirsiniz.Kokusuz ilaçlama yöntemlerimiz ile ortamı terk etmenize gerek kalmıyor.Açık ve kapalı tüm mekanlara tahtakurusu ilaçlaması yapmaktayız.
Kağıthane’de karşılaştığımız haşere türleri;